Home

Vă așteptăm, de luni, 24 iulie, în al treilea sediu nou! Iată ce dotări are!

Anunțuri

Vă așteptăm, de luni, 24 iulie, în al treilea sediu nou! Iată ce dotări are!

2023-07-22

Luni, 24 iulie, la ora 10.00, deschidem al treilea sediu nou, modern al Evidenței Persoanelor.

Designul este prietenos, mobilier în nuanțe deschise, și multe plante. Pentru ca voi să vă simțiți bine atunci când îi treceți pragul.

Se află pe Calea Giulești 125 și va avea cinci birouri: unul pentru îndrumarea voastră, trei pentru primire documente, dintre care două sunt cu prezență fizică și un altul online, și încă o zonă pentru eliberare. De asemenea, e dotat cu toată tehnologia necesară: aparate foto, calculatoare, software, copiatoare. În felul acesta, nu veți fi puși pe drumuri. Totul se rezolvă pe loc.

Spațiul respectă omul!

La fel ca și în cazul celorlalte două sedii noi, de la Orizont și Cora Lujerului, funcționarii interacționează direct cu voi, fără bariera vreunui gemuleț de ghișeu.

UPDATE Primarul Ciprian Ciucu: „Abordarea noastră este să avem sedii civilizate, oamenii să vină cu încredere"

„Capacitatea de primire este foarte bună, iar timpul de așteptare va fi mult mai redus. Se ia bon de ordine, există un spațiu de așteptare decent, inclusiv adaptat nevoilor celor mici. De asemenea, există și un aparat unde se pot plăti taxele locale și efectua alte plăți pentru utilități. Spațiul de arhivare este bine pus la punct. Acest centru a fost deschis pentru deservi cartierele Giulești, Cângași și Grozăvești/Regie. 

Abordarea noastră este să avem sedii civilizate, oamenii să vină cu încredere, să-și ia bon de ordine, să nu aștepte mult la coadă, să primească informații. Așa arată orice sediu de relații cu publicul al unei firme private. Astfel, aducem practici bune din mediul privat în cel de stat", a declarat primarul Ciprian Ciucu luni, la deschiderea sediului.

Important!

Biroul de Evidență din incinta Secției 20, mic, înghesuit, unde vă țineam la coadă, în picioare, a fost închis de vineri.

Dacă ați depus aici acte pentru eliberarea buletinului, veniți pentru a-l primi la noul sediu din Calea Giulești 125.

La 4 aprilie, primarul Ciprian Ciucu a deschis sediul din Cora Lujerului, iar pe 10 aprilie pe cel de la Orizont.

Name1 Name2 Name3
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z