Home

Azi a fost inaugurat primul sediu modern de Evidență a Persoanelor. Ciprian Ciucu: „Aducem practici bune din mediul privat”

Anunțuri

Azi a fost inaugurat primul sediu modern de Evidență a Persoanelor. Ciprian Ciucu: „Aducem practici bune din mediul privat”

2023-04-04

Spațiile mici și înghesuite din secțiile de poliție, acolo unde mergem să ne schimbăm buletinul sau să ne punem viză de flotant, vor dispărea din Sectorul 6. În locul lor, vor fi amenajate sedii noi, moderne, aerisite, cu spații de așteptare civilizate și confortabile pentru cetățeni. Primul a fost inaugurat în această dimineață, în prezența primarului Ciprian Ciucu. Urmează alte două.

Azi am deschis un sediu nou de Evidență a Persoanelor în Cora Lujerului (Bd. Iuliu Maniu, nr. 19). Este primul din cele trei centre moderne pe care le vom avea. Celelalte două vor fi la Orizont și în Giulești. Politica noastră este să avem sedii civilizate, oamenii să vină cu încredere, să-și ia bon de ordine, să nu aștepte mult la coadă, să primească informații. Așa arată orice sediu de relații cu publicul al unei firme private. Astfel, aducem practici bune din mediul privat în cel de stat”, a declarat primarul Ciprian Ciucu.

Peste nici o săptămână, mai exact la 10 aprilie, va fi inaugurat sediul din incinta Complexului Orizont (Bd. Drumul Taberei, nr. 18). Urmează curând sediul de pe Calea Giulești nr. 125 (în fostul spațiu al DGITL). Aceste noi sedii sunt în puncte cheie, intens circulate, accesibile, alese special pentru a deservi uniform întreg Sectorul 6.

Au mobilier modern, cu panou pe care e afișată ordinea bonurilor, cu o zonă de recepție de unde cetățenii primesc informații despre cum să-și completeze formularele. Și, ceea ce e mai important, sunt mult mai multe ghișee. Dacă până acum erau 5 în toate secțiile de poliție (câte unul în fiecare locație), acum sunt 5 doar la Cora Lujerului.

Ce se întâmplă cu vechile sedii

Până în acest moment, Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Sector 6 avea 5 birouri, în 5 secții de poliție. Acestea se vor închide progresiv, iar spațiile vor primi alte destinații.

  • Birourile din Șos. Virtuții nr. 1-3 și cel din Aleea Callatis nr. 1A (Secția 25) mai sunt deschise până la sfârșitul lunii și doar pentru eliberarea documentelor;
  • Birourile de pe Str. Dezrobirii nr. 37 (Secția 21) și de pe Str. Brașov nr. 19 (Secția 22) vor funcționa până la 10 aprilie atât pentru primiri, cât și pentru eliberări de documente. După această dată vor mai fi deschise până la finalul lunii aprilie doar pentru eliberarea actelor de identitate;
  • Biroul de pe Str. George Mihail Zamfirescu nr. 52 (Secția 20) este singurul care va continua să funcționeze atât pentru primiri, cât și pentru eliberări de documente, până când se va muta în sediul de pe Calea Giulești.

Programul cu publicul rămâne neschimbat: luni, marți și joi de la 09.00 la 15.00, miercurea de la 10.00 la 18.00 și vinerea de la 09.00 la 14.00.

Name1 Name2 Name3
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z
x y z